Bilder fra Wilhelmina 2013

dette bildet illustrerer egentlig turen godt, det var dritvarme dager,så det var morgen og ettermiddag/kveldsjakt som var aktuelt, vi kan nok neppe kalle oss "morningbirds" etter denne turen. Det ble nok mest ettermiddagsjakta som ble vår greie ;-) Forövrig er d Kira som släkkern i senga etter dagens dyst.

Hanna med ei voksen röy vi skjöt for henne i et fint fuglearbeid 3 dagen.

Fornöyd hund og skytter.

Ingen storfangst etter 4 dager, til d var det litt for langt mellom fuglene. D ble en tiurkylling for Kira förste dag. En tiurkylling for Trinny andre dag og ei röy for Hanna tredje dag og en hanekylling for Hanna 4 dag. Hade faktisk 4 fugler på 4 skudd til da, men d ble verre etterhvert :-) bommet på rugde for Indy senere på dagen og d samme gjentok seg ett par dager senere. Da det så dumt att jeg brente av to bommer på rugda, i d 2 skuddet går drar en blåhane til värs som en jävla teal foran meg :-((

Bikkjene våre går faen ikke på bordet !! ;-)

Gikk en tur alene med Kira og dattera Trinny på kvelden 2 dag, etter at vi först var ute med Indy og Hanna. Nede på et platå kommer 6 mndr gamle Trinny skjärende inn fra höyre 20 m. foran meg. Hun har så vidt rukket og feste stand da storfuglkullet begynner og ta til vingene. En"kjapp" springmarsj frem mot Trinny så rekker jeg et fint skudd på en som drar ut mot Höyre og boms i bakken med den. Skal love det var en unghund som ble gira av både fallet og all den gode beitefoten som var i området.

Lite körv på familien Hansen etter at vi hade samles for kvelden :-) Har faktisk ikke et eneste bilde av en svensk köttbulle Wenche ;-)

Fellesröya til Wenche og Thorbjörn, nöye obduksjon viste at fuglen var truffet fra to kanter :-) Forövrig skutt for den dyktige gordonsettern Embla !

Thorbjörn Harr Hansen har värt ute og vifta med marken !!

Teamwork på höyt plan ! Halvard fileterer ( skinn og beinfritt !!) Arild panerer og Thorbjörn steker. Thorbjörn dro flotte harrer i elva der, di störste närmet seg kiloen. Forövrig viste harren seg som en utmerket matfisk,noe jeg i utgangspunktet var skeptisk til :-)

En timinutters luftetur med Kira og Trinny i skrumlinga, resulterte i en kjapp stand på Trinny, rypa var ikke intresert i og vente på noen reis, og tok til vingene. Innen fuglen datt i bakken tror jeg nesten Trinny var over den :-) Forholdsvis heit på gröten kan du si :-)

Hundene med Röykylling skutt for Hanna, fin orrhanekylling skutt for Kira og rypa til Trinny.

Morgenfuglene spiser frokost ved 10-11 tida :-))

En tur siste dagen resulterte i ei rugde i en fin stand for Hanna, etter hun först hade stand på et jerpekull 50 meter lenger nede i lia. Og for andre gang på turen grisebomma jeg på di satans kjempevepsene som aldri kunne fly ut i en eneste åpning :-(((

Gutta i röyken !!

Arild, Wenche og Thorbjörn klare for en avslutningsdag på fjellet. Noe som resulterte i et flott fuglearbeid og felling for unghunden KV Metallica :-)

Mens vi "desverre" måtte reise hjem til nye grisejegere. Vi takker for flotte dager i sammen med familien Hansen !!!!

En liten rast i Strömsund på vei hjem,like för min lille personlige tragedie slo til :-) Rett sör for brua lå nemlig " Dollar store " Mighty fine prices !! Noe som resulterte i 2,5 time på kjöpesenter. Forbruket ble sånn ca 1000 kr timen, og når vär ting koster 10 kr :-) ble d noen poser som skulle fylles !!

Her er noen fotominner fra årets Wilhelminatur sammen med Arild Walter,Wenche Due og Torbjörn Harr Hansen.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.03 | 21:03

Hei!
Nei i år blir det ikke noen valper her hoss oss.

...
26.03 | 17:51

Hei😊. Skal dere ha Kleiner valper i år?

...
15.02 | 01:17

Kjempefin opplevelse Og veldig godt kjøtt. Vi sees snart Mvh Hans-Tore

...
05.09 | 16:23

Må rette på navnet mitt. Burde jo huske at dette er unge lovende Ingar Trøim 😀

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE