Blogg

EN HYGGELIG MAIL FRA STORMS EIERE KAN FORTELLE AT ALT STÅR BRA TIL MED STORM OG DE STORTRIVES SAMMEN. HAN HAR VÆRT MED PÅ SIN FØRSTE JAKTTUR I HØST OG FÅTT MED SEG LITT ERFARING :-) ER DAGLIG PÅ LØPETURER I SKOG OG MARK. HAN HAR VOKST SEG TIL Å BLI EN FLOTT HUND :-)

FLOTTE STORM PÅ SIN YNDLINGSPLASS PÅ BRYGGA VED HYTTA :-) NINI KAN FORTELLE AT HAN ELSKER OG LIGGE DER OG HOLDE UTKIKK OVER SUNDET.

Hyggelig melding om at Storm hadde en super nyttårshelg på fjelle med lange skiturer. Han fikk løpe fritt, han ble sliten da han selv valgte å løpe i løssnø fram for skiløypeneKulFyrverkeriet på nyttårsaften hadde gått helt fint. Han har jo vente seg til smell fra løpeturene i skogen på hjemmeplan. Super trening Kul

Bildet er av Nini og Storm på fjellet Smiler

Bilde fra høstferien på fjellet. Storm er så heldig at han får være med på mange aktiviteter som løpeturer i skogen, skiturer og fjellturer. Han har blitt flink på innkalling, sitt og bli sittende. Gleder stort å høre at han har blitt så flink :-)

Nå er det gått 6 uker etter at Storm flyttet til sitt nye hjem og vi får fortsatt flotte tilbakemeldinger fra fornøyde eiere. Nini kan fortelle at Storm nå veier 9,5 kg. Hun gleder seg veldig til å komme hjem om dagen og bli møtt av en veldig glad hund. Har også lagt til bilde av Storm på forsiden av mobilen Kul

Storm har nå hatt sitt første bad i sjøen, jumpet ut etter en pinne men var vel ikke klar over at han var på dypt vann KulVirket som han likte å bade. Etter badet lå han på bryggen i solen og koste seg.

Nyeste kommentarer

26.03 | 21:03

Hei!
Nei i år blir det ikke noen valper her hoss oss.

...
26.03 | 17:51

Hei😊. Skal dere ha Kleiner valper i år?

...
15.02 | 01:17

Kjempefin opplevelse Og veldig godt kjøtt. Vi sees snart Mvh Hans-Tore

...
05.09 | 16:23

Må rette på navnet mitt. Burde jo huske at dette er unge lovende Ingar Trøim 😀

...
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE